День Святого Миколая 🎅– одне з найбажаніших дитячих свят. За кілька днів діти зазвичай пишуть святому листи з побажаннями та очікують подарунки.🎁 Немає в світі малюка, який в очікуванні на довгожданий вечір не мріяв би про щось особливе.😁 Хіба можливо описати ту щиру радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок? Колектив ліцею, продовжуючи благородну місію святого Миколая., 19 грудня 2022 року привітали дітей ВПО, які проживають у гуртожитку нашого закладу. Хочемо подякувати усім, хто став Святим Миколаєм для дітей! Маємо надію, що разом ми змогли створити незабутнє свято для дітей!

 

 

 

День Святого Миколая 🎅– одне з найбажаніших дитячих свят. За кілька днів діти зазвичай пишуть святому листи з побажаннями та очікують подарунки.🎁
Немає в світі малюка, який в очікуванні на довгожданий вечір не мріяв би про щось особливе.😁 Хіба можливо описати ту щиру радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок?
Колектив ліцею, продовжуючи благородну місію святого Миколая., 19 грудня 2022 року привітали дітей ВПО, які проживають у гуртожитку нашого закладу.
Хочемо подякувати усім, хто став Святим Миколаєм для дітей! Маємо надію, що разом ми змогли створити незабутнє свято для дітей!

 

 

Це процес взаємодії з силами природи через нанесення сакральних символів на поверхню метафоричного Всесвіту-Яйця. Це гармонізуючий медитативний процес занурення у внутрішній світ, який супроводжується ароматом бджолиного воску та полум‘ям свічок. Тому, запрошуємо всіх бажаючих на благодійний майстер -клас по розпису писанок : 15 квітня о 15,30 в гуртожитку Приходь на майстер -клас – зроби донат […]

  Знайомтесь, наші профорієнтатори! Цікаві та нові підходи до профорієнтаційної роботи, квести, челенджі, тренінги та марафони – чекають на тебе! Долучайся, в НПЛ – навчатись КРУТО!

яке необхідно виконати перед початком пошуку роботи. Гарне резюме може зіграти вирішальну роль у кар’єрі. Воно розкриває як професійні, так і особисті навички. І сьогодні в Центі розвитку карʼєри ми говорили із здобувачами освіти про те, що не варто писати та чого слід уникати при написанні резюме.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x