Проведено засідання обласної фахової секції педагогічних працівників професій громадського харчування.

В рамках Всеукраїнського тижня професійно-технічної освіти 18 травня 2023 року на базі Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» у межах роботи обласної фахової секції проведено обласний семінар для педагогічних працівників професій громадського харчування на тему «Впровадження сучасних інноваційних виробничих технологій при підготовці кваліфікованих робітників професій харчової промисловості».

У семінарі взяли участь 42 педагогічних працівника з 17 ЗПО області, в яких здійснюється підготовка кваліфікованих робітників професій громадського харчування. Відкрила Людмила Шевчук, директорка НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, яка наголосила на необхідності підготовки робітничих кадрів відповідно до вимог сучасного ринку праці та постійному підвищенню професійної компетентності педагогів.

З системою роботи ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» щодо якісної підготовки кваліфікованих робітників ознайомила присутніх директорка навчального закладу Євеліна Царьова.

З вітальним словом до учасників семінару звернулась начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти управління дошкільної та загальної середньої освіти і ресурсного забезпечення Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації Хоптова Валентина Миколаївна.

В ході роботи семінару практичним досвідом роботи з впровадження сучасних виробничих технологій та роботою на сучасному новітньому обладнанні поділився випускник цього ж навчального закладу шеф-кухар «Ресторація Шпігеля» Михайло Яровий.

Педагоги відвідали майстер-класи: шеф-кухара ресторану «Ресторація Шпігеля» Михайла Ярового «Використання локальних продуктів при приготуванні страв з риби»; «Крафтовий хліб – відродження традицій» Терещук Олена, Голубенко Олена- майстри в/н); «Приготування і подача різновидів бельгійських вафель» (Беджик Наталія, Волошина Наталія, майстри в/н; «Приготування страв з використанням Thermomix» (Хомюк Ганна,-викладач професійно-теоретичної підготовки, Бурцева Тетяна-майстер в/н); «Презентація англійського виду сервісу» (Баган Людмила, Бурцева Тетяна- майстри в/н); «Приготування димних коктейлів» (Бацевич Світлана, Скляр Олена– майстри)в/н; «Приготування cake to go та бенто тортів» (Лариса Муляр, Валентина Фурман, майстри в/н ).

Департамент освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації у Хмельницькій області, всі учасники семінару сердечно дякують педагогічному колективу та директорці Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» Царьовій Євеліні Сергіївні за створення усіх умов для набуття нових професійних компетентностей.

На завершення заходу педагоги окреслили подальші напрями роботи фахової секції та всі учасники отримали сертифікати.

 

 

 

\ «Більше можливостей. Система риштування» Layher у місті Львів. Вдосконалювали свої професійні компетентності директор ліцею Михайло Грицик та майстри виробничого навчання Олександр Свінціцький і Тарас Максимчук. Показать перевод и ещё 2 Все реакции: 8Anastasia, Лариса и ещё 6

Ярмарок молодіжного підприємництва». Мета якого -організація для учнівських компаній торгівельного майданчика, де вони мали змогу презентувати власну продукцію та послуги, що були створені в межах навчальної програми з підприємництва «Компанія». У заході взяли участь здобувачі освіти Нетішинського професійного ліцею та викладач предмету ,,Технології,, Tetiana Shevchuk. Ними були створені дві міні компанії MUUSROOM та MИЛОMAN   […]

  из Баку из-за неопределенной политической ситуации в этом регионе. Получил работу в СОШ No3. Его уроки были интересны, особенно детям понравились занятия в спортивной секции, где учащиеся освоили искусство гандбола. Этот вид спорта настолько запал в душу молодёжи, что команда школьников заняла первое место на чемпионате города. В 1993 году Олег Каспаров перешел работать […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x