Хмельницька АЕС продовжує свою профорієнтаційно-освітню роботу. 👩‍🎓В цей весняний сонячний день спеціалісти відділу роботи з громадськістю і ЗМІ завітали у Нетішинський професійний ліцей з освітнім проєктом «Віртуальна екскурсія по Хмельницькій АЕС».

 

 

Хмельницька АЕС продовжує свою профорієнтаційно-освітню роботу.

👩‍🎓В цей весняний сонячний день спеціалісти відділу роботи з громадськістю і ЗМІ завітали у Нетішинський професійний ліцей з освітнім проєктом «Віртуальна екскурсія по Хмельницькій АЕС».
✅Вже традиційним на початку заходу стало онлайн спілкування генерального директора ВП ХАЕС Андрія Козюри зі здобувачами освіти у форматі питання-відповідь.
⚛Ліцеїсти мали змогу не тільки ознайомитися з принципами роботи та технологічними процесами ХАЕС, а й взяти участь у цікавих вікторинах та отримати подарунки за активність від Українське Ядерне Товариство та Хмельницької АЕС.
✅На заході також були присутні заступник генерального директора з персоналу Володимир Гудзь та голова ВП ГО «УкрЯТ» в м. Нетішин Володимир Цибульський, які із задоволенням відповідали на запитання учнів та заохочували до участі в освітніх проєктах ХАЕС.
🏣Натомість представники ліцею організували екскурсію в навчально-практичний центр професії «Електрогазозварник», навчальну лабораторію професії «Кухар. Офіціант», учнівське СТО професії «Слюсар з ремонту транспортних засобів. Водій категорії С» та майстерні професій «Електромонтер» і «Швачка. Кравець».  
 

та обмінювалися позитивними емоціями на благодійному майстер- класі «Добро заради життя» Бережемо своє коріння! Писанка – то неповторне багатство.Бережімо її як безцінний дар!                           Відео посилання

і вже зараз робить свій вклад у розбудову. Випускники Нетішинського професійного ліцею, здобувачі освіти 101, 102, 103, 104, та 105 груп, на чолі із класними керівниками та майстрами виробничого навчання долучилися до загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники -2024 для майбутніх поколінь». Учні посадили біля ліцею дерева та кущі, щоб через пару років показати вже своїм дітям, якою сильною була […]

Досить сумувати! Час визначатися, адже, найкращі навчаються у найкращих!💪🌞                     Відео посилання

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x