Учасники Атомної школи змагалися в освітньому брейн-рингу «Atomic Brain»,

організованому Хмельницькою АЕС за підтримки Українське Ядерне Товариство та Організація Молоді ППО ХАЕС.

🧑‍🏫Команди завзято змагалися в інтелектуальних поєдинках, тим самим перевірили набуті під час проєкту знання у сфері атомної енергетики. Для учасників брейн-рингу були підготовлені цікаві запитання різної складності. Старшокласники також продемонстрували свою компетенцію у сфері фізики, хімії, біології, географії, української мови та державності.
🥇Першість виборола команда «Атомні бомбочки», 🥈друге місце посіла «Ядерна сила», 🥉бронзовим призером стала команда «Атомна хвиля».
📝Учнівські двобої оцінювало журі у складі Василя Скрипнюка, заступника начальника з навчальної роботи НТЦ, та Володимира Цибульського, голови ВП ГО «УкрЯТ» в м. Нетішин. Привітавши учасників із вдалими іграми, журі відзначило високий рівень знань юних атомників та побажало їм подальших перемог.
🏆Наприкінці заходу переможців нагородили дипломами та цінними подарунками від Хмельницької АЕС та Українського ядерного товариства.
🔹Профорієнтаційна робота серед учнівської молоді – один із пріоритетів АТ «НАЕК «Енергоатом», зокрема і філії «ВП ХАЕС». Такі проєкти не тільки розвивають українську молодь, а й допомагають підготувати якісний потенційний кадровий резерв персоналу для енергопідприємств країни, тим самим роблять внесок у майбутнє нашої держави.

під головуванням т.в.о. директора Михайла Грицика, в навчальному закладі відбулося перше засідання педагогічної ради. На порядок денний було винесено наступні питання: 1. Організація роботи ліцею на 2024/2025 навчальний рік 2. Затвердження педнавантаження педагогічних працівників 3. Про підготовку та проведення Першого уроку 4. Затвердження навчальних планів на 2024/2025 н. р. 5. Затвердження плану роботи ліцею на […]

загальноосвітніх дисциплін під головуванням Спаської М. М. На розгляд було винесено наступні питання: 1.Аналіз роботи методкомісії загальноосвітніх дисциплін за 2023-2024н.р. 2.Обговорення і узгодження плану роботи комісії на новий навчальний рік 3.Ознайомлення з інструктивно- методичними рекомендаціями щодо вивчення загальноосвітніх дисциплін у 24-25 н р 4. Звіт викладачів про наявність плануючої та навчальної документації. Визначення єдиної дати […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x