Дистанційне навчання

У закладі організовується освітній процес (навчальні заняття, консультації тощо) з використанням технологій дистанційного навчання.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу (COVID-19)»

Дистанційне навчання для професії:

Кухар. Офіціант.

Контрольні запитання (тестування) до предмету «Обслуговування відвідувачів закладів ресторанного господарства різних типів і класів»

Контрольні запитання (тестування) до предмету «Основи організації обслуговування з основами маркетингу, менеджменту та професійної етики»

Контрольні запитання (тестування) до предмету «Основикулінарної характеристики страв з основами товарознавства та обліку,калькуляції та звітності»

Обслуговування відвідувачів закладів ресторанногогосподарства різних типів і класів

Основи кулінарної характеристики страв з основамитоварознавства та обліку, калькуляції та звітності

Основи організації обслуговування з основами маркетингу, менеджменту та професійної етики

Основиторгівельно – технологічного обладнання з основами електрозбереження

 Контрольнізапитання (тестування) до предмету «Основи торгівельно – технологічногообладнання»

Підготовка торгівельного залу до обслуговування

Контрольні запитання та завдання до тем «Підготовкаторгової зали до прийому гостей», «Вимоги до прибирання»