Хмельницька АЕС 4 ч. · 🧑‍🎓У рамках Атомної школи відбувся STEM-тур в цех радіаційної безпеки та відділ охорони навколишнього середовища Хмельницької АЕС.

Тема радіації завжди була оточена легендами та міфами. А з початком повномасштабної війни дезінформації щодо радіаційного опромінення стало ще більше. Від провідних спеціалістів ХАЕС учасники дізнались багато нового та цікавого, розвіяли усі міфи про радіацію та виконали практичне завдання з приладом радіаційного контролю.

🍀Про нерадіаційний вплив Хмельницької АЕС на навколишнє середовище розповіли представники відділу охорони навколишнього середовища. Учасники проєкту дізналися, як здійснюється контроль за викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря та відстежується стан підземних, поверхневих і стічних вод, атмосферного повітря, мулів, ґрунтів та донних відкладень.
💬«Лекція була дуже цікава, нам показали, як працює дозиметр, розповіли про будову атома, я дізналася що таке радіація, а ще сподобалась лекція про екологію», – розповідає Ірина Гарбарук, учасниця проєкту Атомної школи.
💬«Сьогодні ми побували в атомній школі та дізналися багато нового. Мені дуже сподобалось. Дякую авторам цього освітнього проєкту, раджу усім відвідувати такі заходи», – поділився своїми враженнями ще один учасник Любомир Клименко.
✋Наприкінці STEM-туру юні атомники із завзятістю відповідали на тематичні запитання та отримали заслужені «Ⓜегаватики».

під головуванням т.в.о. директора Михайла Грицика, в навчальному закладі відбулося перше засідання педагогічної ради. На порядок денний було винесено наступні питання: 1. Організація роботи ліцею на 2024/2025 навчальний рік 2. Затвердження педнавантаження педагогічних працівників 3. Про підготовку та проведення Першого уроку 4. Затвердження навчальних планів на 2024/2025 н. р. 5. Затвердження плану роботи ліцею на […]

загальноосвітніх дисциплін під головуванням Спаської М. М. На розгляд було винесено наступні питання: 1.Аналіз роботи методкомісії загальноосвітніх дисциплін за 2023-2024н.р. 2.Обговорення і узгодження плану роботи комісії на новий навчальний рік 3.Ознайомлення з інструктивно- методичними рекомендаціями щодо вивчення загальноосвітніх дисциплін у 24-25 н р 4. Звіт викладачів про наявність плануючої та навчальної документації. Визначення єдиної дати […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x