Відеоквест “PROFILAND”.
Фанатієш від приготування страв і постійно шукаєш нові рецепти? А може, мрієш і про зірку Мішлен? Знай – усе можливо
Перший крок назустріч мрії – вступити у НПЛ на кухаря.
Тут майбутні знавці кулінарних шедеврів вивчають:
різноманітні рецепти і технології приготування їжі;
особливості поєднання інгредієнтів;
оформлення готових страв;
національні кухні світу.
Робота кропітка, але натхненна. Вимагає чіткого додержання рецептур, а також творчого мислення для оригінального подання страв.
Тривалість навчання:
після 11 класу – 1 рік 5 місяців.
Де працювати? Ресторани, кафе, готелі. А ще можна стати сімейним кухарем, шеф-поваром або відкрити власну справу.
Середня зарплата: 14 000 грн, але шеф-кухар може заробляти у 2-3 рази більше.