Професія «Кухар» — дуже творча та цікава для тих, хто любить пригощати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки.
З одного боку професія вимагає ретельної точності, з іншого – творчості, щоб придумати оригінальний рецепт або прикрасу на страву.
Професія «Кондитер» дозволяє проявити свою індивідуальність, неповторність, реалізувати власний творчий потенціал, завжди радувати і дивувати людей.
Проте саме офіціант зустрічає гостей кафе чи ресторану, допомагає обрати страву, тому він повинен знати все меню і з яких продуктів готується кожна позиція, приносить замовлення, дає чек та цікавиться, чи було вам смачно. Від нього залежить гостинна атмосфера в залі та задоволеність клієнтів.
Розкрийте свій талант до кулінарії разом з Навчально-практичною (виробничою) дільницею з підготовки кухарів, офіціантів, кондитерів Нетішинського професійного ліцею, де Ви матимете змогу отримати професійну підготовку, пройти стажування та підвищення кваліфікації, здобути вміння за новими технологіями на сертифікаційних курсах за частковими кваліфікаціями.
Крім того, є можливість замовити послуги по виготовленню широкого асортименту напівфабрикатів: пельмені, вареники, сирники, млинці та голубці