Розпочалися перші заняття у рамках профорієнтаційно-освітнього проєкту «Атомна школа ХАЕС 2023-2024».

Сьогодні учасники заходу відправились у STEM-тур на дільницю біомеліорації гідротехнічного цеху та технологічну водойму Хмельницької АЕС.

🧑‍🏫Про призначення дільниці та водойми розповів Роман Бізюк, заступник начальника ГТЦ, а також провів цікаву екскурсію, де старшокласники мали змогу побачити процес зариблення🦈 технологічної водойми, який здійснюється щороку для того, щоб знизити біологічні перешкоди в роботі циркуляційних систем охолодження.
🧐Наприкінці заняття на учасників очікувала тематична вікторина. За вірні відповіді кожен отримав «Ⓜегаватик» – накопичуваний бал у системі оцінювання, яка діятиме упродовж усього навчання в Атомній школі.
💬«Заняття було досить цікаве, я дізнався, як та навіщо розводять рибу на ХАЕС, а ще взнав багато нових фактів про водойму-охолоджувач та її призначення. Загалом було дуже пізнавально. Усім рекомендую», – зауважив Святослав Мізгірьов, учасник проєкту Атомної школи.
💬«Мені все дуже сподобалось, лекція просто супер, ми обов’язково використаєм набуті знання у подальшому», – із захопленням поділилась враженнями учасниця проєкту Маріна Матвійчук.

під головуванням т.в.о. директора Михайла Грицика, в навчальному закладі відбулося перше засідання педагогічної ради. На порядок денний було винесено наступні питання: 1. Організація роботи ліцею на 2024/2025 навчальний рік 2. Затвердження педнавантаження педагогічних працівників 3. Про підготовку та проведення Першого уроку 4. Затвердження навчальних планів на 2024/2025 н. р. 5. Затвердження плану роботи ліцею на […]

загальноосвітніх дисциплін під головуванням Спаської М. М. На розгляд було винесено наступні питання: 1.Аналіз роботи методкомісії загальноосвітніх дисциплін за 2023-2024н.р. 2.Обговорення і узгодження плану роботи комісії на новий навчальний рік 3.Ознайомлення з інструктивно- методичними рекомендаціями щодо вивчення загальноосвітніх дисциплін у 24-25 н р 4. Звіт викладачів про наявність плануючої та навчальної документації. Визначення єдиної дати […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x