Учасники Атомної школи ХАЕС відвідали Нетішинський професійний ліцей

Захопливий профорієнтаційний квест-тур лабораторіями та майстернями ліцею організували учням проєкту «Атомна школа» представники навчального закладу.

📨У кожній лабораторії старшокласники мали змогу безпосередньо доторкнутися до робочого процесу, випробувавши свої сили у різних професіях. Учасників поділили на команди, за допомогою цікавих ребусів-завдань вони мандрували від майстерні до майстерні, виконуючи завдання наставників.
В залежності від якості виконання завдань команди отримували Ⓜегаватики від майстрів.
🥐Завершився квест-тур чаюванням із смаколиками, які учасники приготували під час відвідування лабораторії кухарів.
🤝Співпраця Хмельницької АЕС із закладами освіти сприяє вдосконаленню навчального процесу та підготовці молодого покоління до викликів сьогодення. А професійна підготовка молоді у сфері атомної енергетики – один з вагомих важелів на шляху до енергетичної незалежності України.
👐Дякуємо Нетішинському професійному ліцею за організацію профорієнтаційного заходу.

Більше фото за посиланням https://adobe.ly/3ux6fx

                         Відео посилання

Акція Happy animals!

  Відвідали з Лідерами Територію тимчасової перетримки безпритульних тварин та зустрілися із майстром притулку – Степанюк Оленою, якій передали виручені кошти на потреби притулку.  

Відповідно до річного плану роботи Нетішинського професійного ліцею 26.09.2024 рпід головуванням т.в.о. директора Михайла Грицика, в навчальному закладі відбулося чергове засідання педагогічної ради. На порядок денний було винесено наступні питання: 1. Про виконання педагогічним колективом інструкцій з БЖД під час перебування на робочих місцях в умовах воєнного стану 2. Атестація педагогічних працівників ліцею, основні вимоги […]

Профорієнтаційна зустріч майбутніх випускників із представниками Філії ВП ХАЕС Дмитром Іванцевим та Ярмольчуком Олександром відбулася в Центрі карʼєри. Дмитро і Олександр, які навчалися в нашому ліцеї, розповіли про ремонтні роботи по відновленню 3,4 енергоблоків та зацікавили перспективами працевлаштування.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x