Дистанційне навчання
У закладі організовується освітній процес (навчальні заняття, консультації тощо) з використанням технологій дистанційного навчання.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу (COVID-19)»
Дистанційне навчання для професії:
Контрольні запитання (тестування) до предмету «Обслуговування відвідувачів закладів ресторанного господарства різних типів і класів»
Обслуговування відвідувачів закладів ресторанногогосподарства різних типів і класів
Основи кулінарної характеристики страв з основамитоварознавства та обліку, калькуляції та звітності
Основи організації обслуговування з основами маркетингу, менеджменту та професійної етики
Основиторгівельно – технологічного обладнання з основами електрозбереження
Контрольнізапитання (тестування) до предмету «Основи торгівельно – технологічногообладнання»
Підготовка торгівельного залу до обслуговування