На сучасному ринку праці є високий попит на кухарів, кондитерів та офіціантів оскільки сфера ресторанного господарства стрімко розвивається.

Професія «Кухар» — дуже творча та цікава для тих, хто любить пригощати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки.

З одного боку професія вимагає ретельної точності, з іншого – творчості, щоб придумати оригінальний рецепт або прикрасу на страву.

Професія «Кондитер» дозволяє проявити свою індивідуальність, неповторність, реалізувати власний творчий потенціал, завжди радувати і дивувати людей.

Проте саме офіціант зустрічає гостей кафе чи ресторану, допомагає обрати страву, тому він повинен знати все меню і з яких продуктів готується кожна позиція, приносить замовлення, дає чек та цікавиться, чи було вам смачно. Від нього залежить гостинна атмосфера в залі та задоволеність клієнтів.

Розкрийте свій талант до кулінарії разом з Навчально-практичною (виробничою) дільницею з підготовки кухарів, офіціантів, кондитерів Нетішинського професійного ліцею, де Ви матимете змогу отримати професійну підготовку, пройти стажування та підвищення кваліфікації, здобути вміння за новими технологіями на сертифікаційних курсах за частковими кваліфікаціями.

Крім того, є можливість замовити послуги по виготовленню широкого асортименту напівфабрикатів: пельмені, вареники, сирники, млинці та голубці

 

під головуванням т.в.о. директора Михайла Грицика, в навчальному закладі відбулося перше засідання педагогічної ради. На порядок денний було винесено наступні питання: 1. Організація роботи ліцею на 2024/2025 навчальний рік 2. Затвердження педнавантаження педагогічних працівників 3. Про підготовку та проведення Першого уроку 4. Затвердження навчальних планів на 2024/2025 н. р. 5. Затвердження плану роботи ліцею на […]

загальноосвітніх дисциплін під головуванням Спаської М. М. На розгляд було винесено наступні питання: 1.Аналіз роботи методкомісії загальноосвітніх дисциплін за 2023-2024н.р. 2.Обговорення і узгодження плану роботи комісії на новий навчальний рік 3.Ознайомлення з інструктивно- методичними рекомендаціями щодо вивчення загальноосвітніх дисциплін у 24-25 н р 4. Звіт викладачів про наявність плануючої та навчальної документації. Визначення єдиної дати […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x