У 2019-2020 роках за сприяння депутатів обласної ради, зокрема Івана Гладуняка, для Нетішинського професійного ліцею було виділено більше 7 мільйонів гривень на капітальний ремонт, придбання обладнання в їдальню та лабораторію з підготовки кухарів, офіціантів, кондитерів.

Для створення навчально-тренувального центру придбано кухонне обладнання, інвентар, посуд, меблі для забезпечення лабораторії з підготовки професій громадського харчування, встановлено вентиляцію, кондиціювання та прокладено силовий кабель для забезпечення належного електропостачання.

Відтак, якісне нове устаткування встановили у гарячому, холодному та мийному цехах. З’явилася сучасна електроплита, індукційна плита, пароконвектомат італійського виробництва. Овочевий та м’ясо-рибний цеха теж отримали нове обладнання – професійні холодильні шафи, електром`ясорубку, нетральне обладнання із нержавіючої сталі. Нове мультимедійне обладнання спрятиме кращій візуалізації та запису процесів приготування страв.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x