За ініціативи Першої леді України Олени Зеленської прийнято Національну стратегію безбар’єрного простору в Україні до 2030 року, був проведений практичним психологом Світлана Степанюк урок з елементами тренінгу «Урок безбарʹєрності»

За ініціативи Першої леді України Олени Зеленської прийнято Національну стратегію безбар’єрного простору в Україні до 2030 року, був проведений практичним психологом Світлана Степанюк урок з елементами тренінгу «Урок безбарʹєрності» та ознаймлення з посібником для проєктувальників та архітекторів публічного простору «Альбом без бар’єрних рішень».
Безбар’єрність – не тільки про людей з інвалідністю, безбар’єрність – це про кожного з нас. Можливість вільно та безпечно пересуватися містом – звичайно ж, це відсутність бар’єрів. Але дивимося ширше – вільний доступ до інтернету, можливість навчатися незалежно від віку чи стану здоров’я, рівне право до працевлаштування у чоловіка і жінки чи людей старше 45 років, заняття танцями чи спортом у будь-якому віці – це все про безбар’єрність також.
Мова також може бути безбар’єрною. Маркером стає те, як ми спілкуємося і ставимося до людей, котрі чимось від нас відрізняються. Слова мають не менший вплив, аніж наші дії.
Все буде Україна💙💛

Біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії , ще довго чутимемо її дзвони.    

професійної майстерності з професії «Електрогазозварник» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.                         Відео посилання У конкурсі брали участь 8 конкурсантів із 8 ЗП (ПТ)О Хмельницької області, які продемонстрували свої професійні навички та виконали зварювання стикового з’єднання пластин з низьковуглецевої сталі у вертикальному (PF ss nb) […]

життєдіяльності, у навчальному закладі проведено День цивільного захисту із залученням підрозділу 8 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x