На Хмельницькій АЕС запрацювала «Атомна школа»

Вперше на Хмельницькій АЕС стартував профорієнтаційно-освітній проєкт «Атомна школа». Його мета – популяризація атомної енергетики, налагодження партнерських стосунків підприємства із навчальними закладами Нетішина та 30-кілометрової зони спостереження ХАЕС, підтримка позитивного іміджу станції з метою формування якісного потенційного кадрового резерву персоналу для Хмельницької АЕС з числа здобувачів освіти.

“Близько 40 старшокласників ліцеїв та гімназій міста-супутника та 30-кілометрової зони спостереження ХАЕС у процесі навчання матимуть змогу не тільки отримати знання у сфері атомної енергетики, а й дізнатися про роботу підприємства з середини. Також на учасників проєкту чекатимуть екскурсії на промисловий майданчик та в основні підрозділи ХАЕС, лекції та практичні завдання від керівників, провідних фахівців, інструкторів, ділові ігри, спілкування із представниками профільних вишів, молодими спеціалістами, стажування на посадах персоналу станції”, – розповіли у пресслужбі Хмельницької АЕС.

Акція Happy animals!

  Відвідали з Лідерами Територію тимчасової перетримки безпритульних тварин та зустрілися із майстром притулку – Степанюк Оленою, якій передали виручені кошти на потреби притулку.  

Відповідно до річного плану роботи Нетішинського професійного ліцею 26.09.2024 рпід головуванням т.в.о. директора Михайла Грицика, в навчальному закладі відбулося чергове засідання педагогічної ради. На порядок денний було винесено наступні питання: 1. Про виконання педагогічним колективом інструкцій з БЖД під час перебування на робочих місцях в умовах воєнного стану 2. Атестація педагогічних працівників ліцею, основні вимоги […]

Профорієнтаційна зустріч майбутніх випускників із представниками Філії ВП ХАЕС Дмитром Іванцевим та Ярмольчуком Олександром відбулася в Центрі карʼєри. Дмитро і Олександр, які навчалися в нашому ліцеї, розповіли про ремонтні роботи по відновленню 3,4 енергоблоків та зацікавили перспективами працевлаштування.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x