Радіодиктант національної єдності–2022: як узяти участь

«Суспільне мовлення» запрошує всіх охочих долучитися до Радіодиктанту національної єдності–2022.

Метою радіодиктанту є не перевірка грамотності учасників всеукраїнського флешмобу, а об’єднання людей навколо України в усьому світі.

Цьогоріч «Суспільне мовлення» запропонувало усі можливі формати для участі в Радіодиктанті: трансляції на радіо, телеканалі та діджитал-платформах.

Зокрема, для того щоб написати радіодиктант, 9 листопада об 11:00 за київським часом необхідно увімкнути ту платформу, яка є для вас зручною:

Наступного дня, 10 листопада буде оприлюднено текст диктанту, тому для того щоб ваш диктант перевірили фахівці, необхідно надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

Також можна сфотографувати або відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

Організатори закликають робити фото та відео того, як ви пишете диктант чи готуєтеся до нього, та публікувати в соціальних мережах із гештегом #радіодиктант2022.

Біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії , ще довго чутимемо її дзвони.    

професійної майстерності з професії «Електрогазозварник» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.                         Відео посилання У конкурсі брали участь 8 конкурсантів із 8 ЗП (ПТ)О Хмельницької області, які продемонстрували свої професійні навички та виконали зварювання стикового з’єднання пластин з низьковуглецевої сталі у вертикальному (PF ss nb) […]

життєдіяльності, у навчальному закладі проведено День цивільного захисту із залученням підрозділу 8 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x